Vacature Partusassistent 2024

Voor iedereen die niet thuis kan of wil bevallen, bieden Bevalcentrum West (BCW) en Bevalcentrum Zuid (BCZ) in een huiselijke omgeving een alternatief voor de poliklinische bevalling. Hier wordt de veilige en intieme sfeer van een thuisbevalling benaderd. Het BCW is een centrum van en voor verloskundigen in de regio Amsterdam, gevestigd in het OLVG-West. Begin april verhuist deze locatie naar OLVG Oost. Er is een goede samenwerking met de tweedelijn.
Bevalcentrum Zuid is een losstaand Bevalcentrum in Amsterdam Buitenveldert.

Voor ons gezellige en dynamische team zoeken wij een enthousiaste collega!

De functie
Als gediplomeerd kraamverzorgende of derde- of vierdejaars student Verloskunde, assisteer je bij de bevalling. Je bent gastvrouw van het centrum en het eerste aanspreekpunt voor zowel de cliënte en haar familie als voor de verloskundige.
Dit houdt in dat je de cliënte verzorgt vanaf het moment dat zij arriveert tot het moment dat ze weer naar huis gaat. Je ondersteunt haar tijdens de ontsluitingsperiode. Na de bevalling zorg je voor de kersverse moeder, partner en hun kind. Je brengt de kamers van het Bevalcentrum op orde als de cliënte naar huis is (opruimen, schoonmaken en aanvullen). Ook ben je verantwoordelijk voor de administratie van de bevallingen, en draag je mede zorg voor inrichting van de kamers.
Er zijn 3 diensten per 24 uur: dag-, avond- en nachtdiensten. Je werkt op het vaste rooster én op het achterwachtrooster. Bij een Achterwachtoproep dien je in 60 minuten aanwezig te kunnen zijn.

Het profiel
Je beschikt over een diploma kraamverzorgende en bent geregistreerd bij het KCKZ. Óf je bent derde- of vierdejaars student Verloskunde. Je bent klantgericht, flexibel inzetbaar, stressbestendig en je kunt goed improviseren en prioriteren. Een goede teamspirit is een absolute must. Je hebt genoeg ervaring met thuisbevallingen en staat open voor de verschillende werkwijzen van verloskundigen die in het Bevalcentrum de bevallingen begeleiden. Jij zorgt ervoor dat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Je laat anderen in hun waarde en staat open voor andere culturen en opvattingen. Daarnaast beschik je over goede sociale en administratieve vaardigheden en een verzorgende instelling. Je bent bereid dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten te werken op flexibele roosterbasis.

Wat bieden wij?
Een afwisselende en uitdagende baan in het populaire Bevalcentrum West (v.a. april in Oost) en het gloednieuwe Bevalcentrum Zuid. Je krijgt een uitgebreide inwerkperiode en de mogelijkheid tot bijscholing. Uiteraard volgen wij de arbeidsvoorwaarden volgens CAO Kraamzorg. Inschaling in functiegroep 35. We zoeken een fijne collega voor 16 a 20 uur per week (VIO kan ook v.a.1 dag per week) waarbij je de mogelijkheid hebt om in de vakantieperiode meer te werken. Startdatum in overleg, liefst vanaf maart.

Solliciteren?
Wil jij ons collegiale en gezellige team komen versterken? Aarzel niet! Stuur een mail of bel naar locatiemanager Janneke Langeveld of teamleider Cindy Roubos, ook als je nog vragen hebt.

Janneke Langeveld                                                        Cindy Roubos
Tel: 06-24963916                                                           Tel: 06-46217286
Mail: jlangeveld@bcw.evaa.nl

Bevalcentrum West                                                       Bevalcentrum Zuid
Jan Tooropstraat 164                                                     Kastelenstraat 107
1061 AE Amsterdam                                                     1082 EB Amsterdam
www.bevalcentrumwest.nl                                              www.evaa.nl/bevalcentrum-zuid/